Tarife si oferte

Tarife / sezon

Conforme cu perioadele prestabilite sezoanelor anului 2021
Perioada Tip Pret
Mai, Iunie, Septembrie 2021 Camera dubla matrimoniala / noapte 150 Lei
Mai, Iunie, Septembrie 2021 Vila integral / noapte 600 Lei
Iulie 2021 Camera dubla matrimoniala / noapte 175 Lei
Iulie 2021 Vila integral / noapte 700 Lei
August 2021 Camera dubla matrimoniala / noapte 200 Lei
August 2021  Vila integral / noapte 800 Lei

*Pat suplimentar: 40 lei / noapte

Oferte speciale

Nu exista momentan.

Important de stiut

Regulament de ordine interioară

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta Vilei Diana.

Regulamentul se aplică turiştilor cazaţi la VILA DIANA şi sunt obligaţi să I se conformeze fără limite sau reserve.

SOSIRE ŞI PLECARE

Primirea camerei se face începând cu ora 1400 cu prezentarea C.I. Achitarea costurilor aferente cazării se face în momentul sosirii. Din momemntul cazării, turistul răspunde pentru camera rerervată şi pentru spaţiile folosite în comun.

Eliberarea camerei se face înainte de ora 1200.

Predarea cheii după expirarea periodei rezervate se va face după ce s-a realizat verificarea camerei de către administratorul vilei.

CAZARE

Cazarea copiilor cu vărste între 0-7 ani se va face gratis atunci când sunt folosite paturile existente. În caz contrar se achită costul patului suplimentar.

Pentru copii peste 7 ani, se adaugă în cameră, contra cost, un pat suplimentar.

MODALITĂŢILE DE PLATĂ

Pentru plata serviciilor de cazare la VILA DIANA sunt acceptate:

 • plata în numerar;
 • plata cu vouchere de vacanţă;
 • plata prin transfer bancar.

În calitate de gazde, dorim să aveţi o şedere plăcută in vila noastră. Pentru aceasta, vă rugăm să respectaţi cu stricteţe următoarele reguli de ordine interioară:

 • Clientul trebuie să respecte atăt liniştea în vilă şi spaţiile comune cât şi normele de convieţuire socială şi cele morale.
 • Să respecte orele de odihnă 2200 – 900.
 • Să folosească doar spaţiile comune ale vilei şi camerele rezervate de ei.
 • Clientul este obligat să aibă grijă de proprietatea încredinţată lui pe parcursul cazării.
 • NU lase copii nesupravegheaţi, orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastră.
 • NU deterioreze obiectele, aparaturile, instalaţiile din dotarea vilei, în caz contrar aceştia datorează proprietarului suma egală cu valoarea obiectului deteriorat.
 • NU folosiţi prosoapele pentru ştersul părului vopsit, pentru demachiat, pentru curăţat încălţămintea, geamantane, pardoseala , etc.
 • Sunt interzise prepararea sau consumul alimentelor in camere. Acestea se fac doar in spaţiile amenajate şi anume bucătăria şi locul de luat masa.
 • INTERZIS fumatul tradiţional şi ţigara electronică în incinta Vilei Diana. Vila Diana are spaţiu amenajat în aer liber pentru fumători, spaţiu care este dotat cu scrumiere.
 • NU se permite cazarea la Vila Diana a persoanelor însoţite de animale.
 • NU ne asumăm nici un fel de răspundere  pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Vilei Diana.
 • Este total INTERZIS utilizarea minibarurilor din camere,  în vederea depozitării alimentelor. Alimentele le depozitaţi în frigiderul din bucătărie.
 • NU preia la plecare vreun obiect din dotarea Vilei Diana.
 • Orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a aparaturii, instalaţiilor, obiectelor din dotare sau nerespectarea acestui regulament NU este răspunderea noastră.
 • ANUNŢE RAPID orice problemă, defecţiunea aparatelor, instalaţiilor la : TEL: 0756 035137 – Dl. TIŢ GHEORGHE

În cazul în care una sau mai multe din regulile de mai sus sunt încălcate ne dă dreptul să întrerupem IMEDIAT cazarea, fără nici un fel de preaviz şi de a nu returna sumele deja plătite. Considerăm că fiecare client în parte în momentul accesării serviciului oferit de către noi a luat la cunoştinţă de termenii şi condiţiile de mai sus şi le-a acceptat TACIT.

DISPUTE ŞI RECLAMAŢII: Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă.

Reclamaţiile privind calitatea serviciilor prestate se vor face pe loc  în perioada şederii turistului la noi .  Reclamaţiile facute sub orice formă, după plecarea turistului NU vor fi luate în seamă de către noi.

Termenii şi condiţiile prezentului regulament de ordine interioara, pot fi modificate oricând de către noi , fără a se face notificări în prealabil.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur placut !