Baile Felix

Statiune balneo, recreere, distractie.
14 Apr

Baile Felix

Statiunea Baile Felix

Statiunea Baile Felix este cea mai mare statiune balneoclimaterica din Romania. Statiunea este stuata in partea de Nord-Vest a Romaniei, la 6 Km de Oradea. Baile Felix este printre putine-le statiuni din Romania care este la dispozitia turistilor tot anul, indiferent de anotimp. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele curative ofera conditii perfecte pentru recreere si distractie.

Oaspetii sositi la au la dispozitie numeroase stranduri, unde pot beneficia de efectele apelor termale.De curand cel mai mare strand din Baile Felix, Strand Apollo, a fost reconstruit in totalitate, oferind conditii la standarde europene. Strandul Appollo dispune de bazinne cu apa termala pentru adulti, bazine cu apa termala pentru copii, 3 feluri de topogane si un bazin cu apa termala cu valuri. Ca urmare a recostruirii strandului, in momentul de fata exista toate facilitatile necesare petrecerii timpului in mod placut. Strand Felix este deschis in perioada de vara : mai – septembrie.

Strandul Apollo

Strandul Apollo este deschis permanent, indiferent de anotimp sau sarbatori. Strandul Apollo dispune de bazine exterioare, un bazin acoperit si servicii de masaj si sauna.Strandul dis-pune de un bazin pentru inot cu apa termala.Accesul la bazinele exterioare se poate face din interiorul cladirii, oferind astfel conditii de imbaiere prielnice si pe timp de iarna.

In centrul statiunii exista numeroase restaurante unde aveti posibilitatea de a servi mancaruri gustoase la preturi foarte accesibile.

Lacul cu nuferi si lotusi din centrul statiunii este locul care in mod sigur este vizitat de toti turistii care ajung in Baile Felix. In bazinele cu apa termala a lacurilor artificiale, pe langa nuferi si lotusi exista si pesti exotici care ofera un plus de atractie locului.
Baile Felix ofera numeroase posibilitati de cazare, pentru toate categoriile de turisti. Unitatea noastra de cazare, Vila Diana pune la dispozitia oaspetiilor conditii deosebite de cazare.